Modevisningar
den 2 april 2015

Just nu pågår massor av härliga modevisningar av Capri Collections vår- och sommarkollektion ute i hela landet. Dels hos våra egna CC-store, men också hos olika återförsäljare. Kontakta din närmaste återförsäljare för att inte missa dessa roliga event! :D

Här nedan ser ni bilder från lite olika visningar från våren! Vilka snygga brudar! :)

Glad Påsk på er alla

Kramar från oss på kontoret

Modevisningar

Kommentarer (1)
Byxguide ss-15
den 4 mars 2015

Byxguide

Taggar :  ByxguideJeansss15
Kommentarer (1)
Fixa stilen - Culottes!
den 26 februari 2015

Culottesen är så heta i vår! Matcha den coola och sköna byxan Othilde Culottes med en söt topp. Varför inte Kiera Singlet eller Pearl Singlet. Vill du täcka axeln lite mer kan ta välja Corinne Blouse. Under kan du ha sköna Johanna Singlet i 95% ekologisk bomull. Matcha med snygga Whitney Sandals och Cora Bracelet och du har vårens hetaste stil!

Fixa Stilen

Kommentarer (0)
Pressklipp Aw14
den 9 februari 2015

Under hösten och vintern 2014 kunde man hitta oss i lite olika tidningar och bloggar. Bland annat Filippa jacket och Havanna jacket i julnumret av Aftonbladet Söndag och Barnfonden-armbandet Avril Bracelet i magasinet Tara. Ebony sweater kunde vi se på bloggaren Emma Hahmann och coola Weekend Tee lades upp på bloggaren Demi Vincefis Instagram. Jättekul! :)

Pressklipp aw-14

Kommentarer (2)
Capri <3 Barnfonden
den 9 januari 2015

Vi lever i en mycket orättvis värld. Vi på Capri Collection vill göra lite extra för att stödja de som behöver hjälp, därför fortsätter vi vårt givande samarbete med Barnfonden som vi inledde hösten 2007. Våren 2015 har vi valt ut ett jättefint armband som vi säljer till förmån för Barnfonden.

Varken Capri Collection eller din återförsäljare har någon förtjänst på denna produkt, allt överskott går till vårt utvalda projekt i Västafrika. Tillsammans hjälps vi åt att ge fler människor chansen till en bättre framtid!

Överskottet på Quinn Bracelet går till Barnfondens projekt med att hjälpa ebola-drabbade barn i Västafrika. Tusentals barn har blivit övergivna och föräldralösa i Västafrika på grund av ebola. Pengarna vi samlar in går till att driva tillfälliga barnhem där barnen får hjälp med det allra mest nödvändiga: mat, en säng, någon att prata med, hälsokontroller och inte minst en chans att få leka och bara vara barn. Barnfonden arbetar samtidigt med att spåra släktingar till barnen så att de kan återförenas med sina släktingar. Pengarna går också till att förebygga smittspridningen genom att sprida information om ebola och om hur man skyddar sig mot sjukdomen.

Var med och hjälp barnen i Västafrika – stort tack för din insats.

Kramar från oss på CC

Kommentarer (1)
Formex och Gave & Interiör
den 8 januari 2015

Nu är vi på Capri tillbaka på kontoret, fyllda med energi efter härliga lediga dagar i jul och nyår. Hoppas att ni alla också har haft riktigt mysigt i jul!

Först på agendan har vi fartfyllda och alltid lika roliga Formexmässan i Stockholm. Vi ser mycket fram emot att träffa er där och visa vår snygga vår- och sommarkollektion. Efter Formex drar vi västerut till Gave & Interiörmässan i Norge, för att träffa våra härliga norska kunder. 

Ni får inte missa oss om ni ska till någon av mässorna, så skriv upp monternumret så ni inte glömmer! :)

Kommentarer (1)
Stickade favoriter
den 19 december 2014

Ni har väl sett den senaste Mix & Match där vi visar några stickade favoriter - Malena Sweater, Alwa Cardigan och Lova Cardigan - och hur man kan matcha dem! :) Hoppas ni gillar det!

populära produkter
den 7 november 2014

Nedan hittar du denna veckas uppstickare. Så många fina höstnyheter! Hoppas ni gillar :)

Vilken är din personliga favorit? 

1. Desiree shirt

2. Madrid tunic

3. Detroit pants

4. Mercy top

5. Kitty singlet

6. Wilda tube scarf

7. Phoenix boots

8. Colette cardigan

9. Kay tunic

10. Mendler tee

Mix & Match
den 24 oktober 2014

Du hänger väl med på höstens rutiga mode?
Rutor, rutor, rutor... We love!

Taggar :  ModeRutorCapri Collection
Bildregn från våra fotningsdagar
den 9 oktober 2014

Nu är vi i slutfasen av vår fotningsperiod. Det är så härliga dagar att vara ute och fota. Vi är ett gott team, får vara på fina locations och tillsammans bygga upp katalogen så fint som bara vi kan ;) Snart är det dags för mig att grotta ner mig i katalogarbetet, längtar efter att se resultatet! Ni andra får lugna er ett tag till :) Nedan får ni en liten inblick i hur våra dagar ser ut!

Kram & ha en fin helg!

 Första ... Föregående 2 3 4 5 6 Nästa ... Sista