Nya snygga lokaler
den 22 juni 2016

Just nu är vi mitt uppe i en flytt av vårt huvudkontor. Vi ska inte flytta långt men det tar sin lilla tid ändå. Galet vad vi har samlat på oss massa grejer (läs skit ;)) genom åren! De nya lokalerna är superfina verkligen. Tänk er en gammal syfabrik med industriell stil, högt till tak, topfloor med utsikt över Borås. Top notch helt enkelt!

Ni förstår att vi är pepp va? :)

Nedan ser ni en sneak peak från vårt nya kontor.

Taggar :  Nytt kontorCapri Collection
Kommentarer (2)
Pressvisning
den 7 juni 2016

Hoppas ni har haft en fin långhelg och att ni fyllt på med massa D-vitamin. Har ni inte fyllt på garderoben med sommarkläder än så rekommenderar vi ett besök hos din återförsäljare. Det finns så mycket fint i vår- och sommarkollektionen!

Den 24/5 hade vi en pressvisning av höst- och vinterkollektionen tillsammans med Helen, vår grymma CC-representant, hos Hanna Liska PR i Stockholm. En fantastiskt lyckad dag med många besök. Tidningar lånade plagg inför kommande stylinguppdrag, bland annat Lantliv, Må Bra och Allers Media. Många bloggare kom också och hälsade på! Maten från eventet kom från Idas Raw Kitchen, det rekommenderar vi verkligen!

Höst- och vinterkollektionen var mycket poppis, så roligt tycker vi! Men nu väntar vi med höst- och vinterkläder ett tag till, först ska vi njuta av en lååång sommar. Den har ju börjat fantastiskt bra i alla fall.

Kram 

Kommentarer (1)