Den vita skjortan...
den 25 augusti 2016

God morgon torsdag! 

Ni har väl inte missat vår MIX&MATCH, där vi uppdaterar er med de senaste trenderna? Just nu slå vi ett slag för den vita skjortan. Alltid en fin klassiker som är den självklara stommen i din garderob.

Kommentarer (2)
En måndag på nya kontoret
den 22 augusti 2016

Hoppas ni har haft en fin sommar! Det har vi haft men nu är vi taggade på varma koftor och tända ljus :) Vi börjar så smått komma iordning på det nya kontoret på Göteborgsvägen 10. Vi trivs verkligen bra här, det är härligt med en nystart och nya fräscha lokaler. Har du vägarna förbi, tveka inte på att komma in på en kaffe och lite tjöt! 

Måndagar är extra mysiga hos oss. Vi får alltid lyxfrulle extra allt och så snackas det ju såklart om helgens alla bravader. Dagens stora ämne var Ultravasan som Ulf sprang i helgen. 9 mil är den, helt sjukt! Annars är det fokus på mässor, kom och hälsa på oss! På onsdag startar Formex, då finns vi i monter A29:11.

Peter och Alma har det svettigt på lagret. Det är mycket utleveranser på väg till förväntansfulla kunder nu men de är lika glada ändå :)

Hörs snart, ha en fin måndag!

Kram Rebecca

Kommentarer (2)
Nya snygga lokaler
den 22 juni 2016

Just nu är vi mitt uppe i en flytt av vårt huvudkontor. Vi ska inte flytta långt men det tar sin lilla tid ändå. Galet vad vi har samlat på oss massa grejer (läs skit ;)) genom åren! De nya lokalerna är superfina verkligen. Tänk er en gammal syfabrik med industriell stil, högt till tak, topfloor med utsikt över Borås. Top notch helt enkelt!

Ni förstår att vi är pepp va? :)

Nedan ser ni en sneak peak från vårt nya kontor.

Taggar :  Nytt kontorCapri Collection
Kommentarer (2)
Pressvisning
den 7 juni 2016

Hoppas ni har haft en fin långhelg och att ni fyllt på med massa D-vitamin. Har ni inte fyllt på garderoben med sommarkläder än så rekommenderar vi ett besök hos din återförsäljare. Det finns så mycket fint i vår- och sommarkollektionen!

Den 24/5 hade vi en pressvisning av höst- och vinterkollektionen tillsammans med Helen, vår grymma CC-representant, hos Hanna Liska PR i Stockholm. En fantastiskt lyckad dag med många besök. Tidningar lånade plagg inför kommande stylinguppdrag, bland annat Lantliv, Må Bra och Allers Media. Många bloggare kom också och hälsade på! Maten från eventet kom från Idas Raw Kitchen, det rekommenderar vi verkligen!

Höst- och vinterkollektionen var mycket poppis, så roligt tycker vi! Men nu väntar vi med höst- och vinterkläder ett tag till, först ska vi njuta av en lååång sommar. Den har ju börjat fantastiskt bra i alla fall.

Kram 

Kommentarer (1)
Båttur med shopping
den 31 maj 2016

Hur mysigt är det inte att åka båt med ett gäng vänner, äta och dricka gott och samtidigt få inspiration och de senaste trenderna från oss på CC? Helt fantastiskt tycker vi!

Fina Bittan i Ulricehamn anordnade två superlyckade båtturer med M/S Sylvia i Ulricehamn under maj månad. Ombord fanns modeller kittade med snyggt matchade outfits från CC. Kvällen var full av inspiration och tjejerna ombord fick hjälp med matchningstips. Självklart fick de även chans att shoppa efter båtturen. CC Store ligger vackert precis vid Åsunden i Ulricehamn så tjejerna behövde endast ta ett par steg från bryggan så var de framme i butiken. En mysig idé och ett perfekt sätt att umgås på. Bra initiativ, Bittan! ❤

Kommentarer (0)
Byxguide ss-16
den 4 mars 2016

byxguide ss-16

Kommentarer (1)
Mässor
den 29 januari 2016

En mässa avklarad och en är i full gång!

Formex i Stockholm var en succé. Montern var fullproppad nästan alla dagarna. Så kul att så många är intresserade av oss!

Det är så kul att träffa er alla och visa upp vår senaste kollektion som vi är så stolta över! :D

Just nu och hela helgen kan ni hitta vår norska representant Heidi på Oslo Design Fair (se bild längst ner t.h), så har ni vägarna förbi, missa inte vår monter B05-32. Välkomna!

Kommentarer (1)
Spring & Summer-16
den 15 januari 2016

Vi är tillbaka på kontoret och vår- och sommarsäsongen är i gång.

Ni har väl inte missat vårt superfina vår- och sommarmagasin.

Kolla in det här!

Taggar :  Capri collectionmagasinvårsommar2016
Kommentarer (1)
Byxguide aw-15
den 10 september 2015

Kommentarer (0)
Modevisningar
den 2 april 2015

Just nu pågår massor av härliga modevisningar av Capri Collections vår- och sommarkollektion ute i hela landet. Dels hos våra egna CC-store, men också hos olika återförsäljare. Kontakta din närmaste återförsäljare för att inte missa dessa roliga event! :D

Här nedan ser ni bilder från lite olika visningar från våren! Vilka snygga brudar! :)

Glad Påsk på er alla

Kramar från oss på kontoret

Modevisningar

Kommentarer (1)
Föregående 1 2 3 4 5 Nästa ... Sista