BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Letar du efter de unika plaggen som ger din butik det där lilla extra?
Då är vi glada att du hittat oss! Hos oss får du kollektioner där välgjord design och exklusiva kvaliteér kombineras fint ihop med handplockade mönster, trendiga färger och klassiska favoriter. Allt detta till fördelaktiga priser som ger din butik ett försprång på marknaden. Vi är stolta över kunna säga att vi designar alla våra plagg helt från grunden och jobbar hård med professionella direktriser för att ge din och dina kunder bästa passform över ett brett storleks spann. Varje plagg genomgår noga avprovning för att säkerställa att enbart det bästa landar i din butik.

Du väljer helt fritt mellan både antal, storlekar och modeller utefter dina och dina kunders önskemål och behov. Självklart finns våra CC Sales Manager som en hjälpande hand både i försäsong och i pågående säsong, men det går lika bra att själv lägga dina beställningar via vår hemsida väl i säsong.  Skulle du vilja komma i kontakt med oss lovar vi dig en personlig service där vi tillsammans hittar lösningar för dina frågor.

Som en bonus erbjuder vi dig också marknadsföringsmaterial i världsklass, med ett stort bildarkiv där både filmer, inspirerande miljöbilder och professionella studiobilder finns med. Och som pricken över i:et presenterar vi varje säsong ett sprillans nytt CC Magazine, fullspäckat med inspiration för både dig och dina kunder!

Varmt välkommen till CC-familjen!

Bra kvalité & fördelaktiga priser!

Unik design & välmatchade kollektioner

Brett storleksspann på alla modeller

Fri sortering på hela kollektionen

30 dagars betalningsvillkor

Vårt CC Magazine - perfekt inspiration

Gratis material till marknadsföring

Flexibel och personlig service

KORT OM OSS

Capri Collection är ett familjeföretag som har funnits i vårt HK i textilstaden Borås sedan 1993. Vi har sedan starten expanderat både på den svenska, finska och norska marknaden och levererar våra kläder till retailers och livsstilsbutiker inom mode. Vi på Capri Collection brinner för att designa trendiga kollektioner och vår styrka ligger i att alltid hitta den perfekta kombinationen av trend med en kommersiell känsla. Vi är ett litet och tajt sammansvetsat gäng med stora framtidsvisioner som älskar att jobba i en bransch som ständigt bjuder på förändring och snabba beslut. Vi lever för mode som inspirerar och bjuder gärna dig som kund på unika och trendriktiga kollektioner.

Kontakta din CC Sales Manager

Marie Karlsson
Sales Manager Sweden
+467 00 00 13 67
marie@capricollection.com

Annika Krutrök
Sales Manager Sweden
+467 00 00 13 68
annika@capricollection.com

Merja Pesonen
Sales Manager Finland
+358 400 502 149
merja@capricollection.com

Linn Holthe
Sales Manager Norway
+47 907 31 374
linn@hollibrands.no