CC POLICY

KÖPVILLKOR

Genom att göra beställningar hos oss accepterar du våra köpvillkor.

BETALNING

Kortbetalning
Du kan alltid känna dig säker när du handlar med kort i vår webbshop. Vi använder oss av Klarna Checkout vid kreditkortsbetalning och villkoren för detta hittar du här.

Faktura
Klarna hanterar alla Capri Collections fakturor utställda till privatpersoner. Med faktura får du 30 dagar på dig att betala ditt köp från det att beställningen är skickad. Villkoren för fakturabetalning hittar du här.

Konto
Om du vill dela upp din betalning är konto ett bra alternativ. Du hittar alla villkor för detta betalningsalternativ här. 

LEVERANS

Leverans sker normalt inom några dagar från det att beställningen har kommit in. Vi brukar vanligtvis försöka skicka hela din order vid ett och samma tillfälle, men undantag kan förekomma. I din orderbekräftelse ser du vilken vecka varan preliminärt beräknas komma in till oss och så snart hela din order är komplett så levereras din order.

Inom Sverige tillkommer en fraktkostnad på 49kr och vi använder oss av Bring som distributör av våra paket. Hämtar du inte ut ditt paket hos ditt ombud inom 7 dagar tar vi ut en avgift på 149 kronor.

Alla paket är försäkrade av Capri Collection. Om du upptäcker en skada på ditt paket innan du öppnar det, ska du anmäla detta till utlämningsstället. Skadade varor ersätts kostnadsfritt av Capri Collection. 

Under semestertider och röda dagar kan längre leveranstider förekomma. Från och med den 1/7 har vårt lager semesterstängt och alla inkommande beställningar under juli månad kommer därför levereras i augusti.

BYTEN & RETURER

Vi ger dig alltid 14 dagars öppet köp, det är först när du har sett och godkänt dina varor som köpet är avslutat. Vill du byta eller returnera varor så kräver vi att varorna måste vara oanvända. Självklart får du ta ut och prova plagget men det är viktigt att du lägger tillbaka det i påsen vid retur.

Byten
Vill du göra ett byte av en vara till en annan färg eller storlek, så tillkommer en kostnad på 79kr. Använd alltid returadresslappen som medföljer i ditt paket, tillsammans med retursedeln där du uppger orsak till returen. Varor som är köpta via webbshoppen kan endast bytas via Capri Collection och inte hos CC återförsäljare.

Returer
Returen kostar 79 kr oavsett paketets storlek och vikt. Vid retur använder du returadresslappen som följer med i paketet. Om du inte längre har din förtryckta returadresslapp kan du kontakta oss. Kom ihåg att även använda retursedel där du själv fyller i orsak till retur. Din retur regleras med en  kreditfaktura/ avdrag/ återbetalning mot ditt saldo via Klarna. 

Adressen för returer eller byten

Capri Collection AB
Avd. Webbshop
Katrinedalsgatan 15
504 51 Borås
Sweden

PRIVACY POLICY

Vi samlar in uppgifter enligt GDPR (EUs dataskyddsförordning).

Personuppgifter
Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats eller fyller i ett formulär. Om du beställer hos oss så behöver vi dina personuppgifter för att kunna hantera din beställning. Det är uppgifter som innehåller ditt namn, leveransadress, e-postadress, kontaktnummer, kredit- /betalkortdetaljer, fakturering och leveransadress.

Övriga uppgifter
Om du kontaktar oss kan vi komma att spara kommunikationen som underlag.

Vi sparar detaljer från besök på vår hemsida som kan innehålla trafikdata, platsdata, webbloggar och annan kommunikationsdata, om det behövs för egna faktureringsändamål eller annat.

Användandet av informationen
Vi använder informationen för att förbättra vår kundservice och för att effektivt kunna svara på dina supportbehov och kundservice-förfrågningar. Vi använder även informationen för att bearbeta transaktioner och skicka periodiska e-postmeddelanden.Notera att den e-postadress du ger oss för att behandla order kan användas för att skicka information och uppdateringar i relation till din order.

Så sparas personuppgifterna
En inaktiv kunds personuppgifter sparas under ett år räknat från den dag du senast la din order.

Capri Collection AB är registrerat bolag med säte i Borås.
Org. nr: 556478-6407
Momsregistreringsnummer: SE 556478640701