Fergus kimono
Tuesday, August 30, 2016

Ni har väl inte missat höstens snyggaste kimono!? Såå fina mönster och två tofsar mitt fram som ger kimonon det där lilla extra. Fergus är lika snygg öppen som stängd, det finns dolda hyskor och hakar mitt fram. Matcha med Johanna singlet, Nebraska jeans och Mackenzie boots eller varför inte över bikinin eller shortsen en skön stranddag.

Tags :  Capri CollectionFergusKimono
Comments (2)
Den vita skjortan...
Thursday, August 25, 2016

God morgon torsdag! 

Ni har väl inte missat vår MIX&MATCH, där vi uppdaterar er med de senaste trenderna? Just nu slå vi ett slag för den vita skjortan. Alltid en fin klassiker som är den självklara stommen i din garderob.

Comments (2)
En måndag på nya kontoret
Monday, August 22, 2016

Hoppas ni har haft en fin sommar! Det har vi haft men nu är vi taggade på varma koftor och tända ljus :) Vi börjar så smått komma iordning på det nya kontoret på Göteborgsvägen 10. Vi trivs verkligen bra här, det är härligt med en nystart och nya fräscha lokaler. Har du vägarna förbi, tveka inte på att komma in på en kaffe och lite tjöt! 

Måndagar är extra mysiga hos oss. Vi får alltid lyxfrulle extra allt och så snackas det ju såklart om helgens alla bravader. Dagens stora ämne var Ultravasan som Ulf sprang i helgen. 9 mil är den, helt sjukt! Annars är det fokus på mässor, kom och hälsa på oss! På onsdag startar Formex, då finns vi i monter A29:11.

Peter och Alma har det svettigt på lagret. Det är mycket utleveranser på väg till förväntansfulla kunder nu men de är lika glada ändå :)

Hörs snart, ha en fin måndag!

Kram Rebecca

Comments (2)