härliga sommar!
den 30 juni 2014

Hej på er alla fina,

Nu stänger vi CC för denna säsongen och öppnar igen v.31. Under vecka 31 kommer även vår hemsida att uppdateras med höstens nyheter. Vi kan knappt vänta, det finns sååå mycket fint! <3 Men först njuter vi av sommaren, som förhoppningsvis innehåller mycket sol och bad, och sen kommer vi tillbaka med ny kraft för höstsäsongen. Det låter bra va?

För er som lägger beställningar under sommaren i webshoppen på produkter från vår- och sommarkollektionen sker leverans av dem vecka 32.

Ha en riktigt fin sommar så hörs vi snart!

Kramar från oss på CC 

tack för ert stöd - ni gör skillnad!
den 3 juni 2014

STORT TACK till alla er som köpte Matrix armband under hösten 2013. Överskottet på armbandet gick till Barnfondens projekt i Burkina Faso där vi bidrog till att det byggdes en brunn med rent dricksvatten.

"Under fem månader 2013 byggdes en brunn i Zoundweogo i södra Burkina Faso. Brunnen nyttjas nu av en grupp kvinnor som samtidigt också fick stöd för att driva en gemensam grönsaksodling. Kvinnorna lärde sig mer om effektiva odlingsmetoder och att hantera brunnen och det tillhörande bevattningssystem som förser deras odlingar med vatten. Genom projektet får familjerna nu tillgång till en näringsrikare kost och maten som blir över kan de sälja och få pengar till exempelvis kläder, skor och skolböcker. 

Västafrikanska Burkina Faso försörjer sig majoriteten av befolkningen på småskaligt jordbruk och den egna skörden går oftast åt för att täcka familjens eget behov av mat. Under regnsäsongen odlar man både hirs, majs, ris och bönor, men under den torra perioden, från oktober till maj, är det bättre att odla grödor som tomater, gurkor, lök och gröna bönor. I fadderprojektet i Zoundweogo i södra Burkina Faso har en grupp med 36 kvinnor gått samman och driver nu en grönsaksodling. Tillsammans med fadderprojektets personal hittade gruppen en lämplig plats för odlingen och med hjälp av Barnfondens faddrar fick de hjälp att säkra vatten till grödorna.

- Den här hjälper oss att förverkliga våra mål. Vi är väldigt motiverade och vill verkligen få odlingen att fungera. Nu när vi fått vatten har vi kommit över den svåraste tröskeln. Vi är väldigt glada nu, säger Nacoulma Virginie som leder kvinnogruppen som driver odlingen."

Vi tycker att det är så roligt att se att vi verkligen kan göra skillnad! :)

Kram på er alla därute!

autumn & winter 2014
den 2 maj 2014

Nu när vårsolen lyser som starkast utanför fönstret har vi största fokus på att få till en fin höst- och vinterkatalog! Plaggen ska fotas på våra fina modeller och det gäller att få till den rätta känslan för varje tema som vi har i katalogen. Vi har nu gjort hälften av fotningsabetet och det ser SÅÅÅ fint ut. Vi har redan fått kommenterar om att höstens kollektion är den finaste någonsin. Galet! :) Nedan hittar du Behind the scenes-bilder från det vi har hunnit med hittills.

Trevlig helg till er alla <3

Taggar :  Capri Collectionfotningplåtning
Glad Påsk!!
den 16 april 2014

Nu är det snart dags för lite långledigt. Vi laddar upp genom att snaska i oss den godaste påsktårtan.
Inte helt fel! 

GLAD PÅSK alla fina kunder <3
Kramar från alla på CC

 

Taggar :  Glad Påsk
Lovely Vacation!
den 11 april 2014

Mix & Match
den 8 april 2014

Kombinationen blommor, pasteller och grått känns superhett inför våren och sommaren! Här hittar du alla fina plagg:

Bianca Sandal
Linnea Singlet
Allison Singlet
Diza Scarf
Yin Dress
Milla Cardigan
Shirley Skirt
Claire Bracelet

Happy Shopping!

Ny inspriation hittar du alltid under vår flik Mix & Match, klicka här för att komma dit!

Taggar :  BlommorpastellergråttinspirationCapri Collection
Musik till visning
den 2 april 2014

Hoppas ni har en fin onsdag! Vi på kontoret är på glatt humör, de soliga dagarna avlöser varandra i Borås. Underbart! Det är många som har frågat efter musiken vi hade på visningen i samband med CC Fashion Fair, så här kommer den. Vi vill gärna dela med oss av vår sköna vårkänslor i form av musik! Happy listening!

Listan finns här ----> CC FASHION FAIR SPRING

From CC with love <3

Taggar :  musikvisningCapri Collection
Camillas favoriter
den 1 april 2014

Camilla, vår moderiktiga designer på CC, har valt ut sina godbitar ur vårens och sommarens kollektion. Hon har en skön känsla för mode och stil.  

1. Gemma Tunic 399:-. Etno-mönster känns hett i sommar!
2. Sienna Top 499:-. Spets spets spets! Ett måste i din garderob!
3. Leoni Jeans Shots 499:-. Shorts med lite mer längd är rätt för vår/sommar 2014.
4. Casablanca Sandal 399:-. Som pricken över i:et tar jag på mig de här orientalisk-inspirerade sandalerna. 
5. Wisconsin Top 299:-. Den här våren har t-shirten kommit tillbaka stort. Wisconsin,
    med sitt coola tryck, känns som ett bra alternativ.
6. Mitzi Pants 529:-. Storsäljaren Mitzi är ett självklart val för mig!
7. Salma Espadrillos 199:-. Ett par espadrillos är sommarens must have. Kolla priset! 
8. Madison Bracelet 149:-. En grov kedja känns som en cool accessoar till något feminint. 
9. Dorian Tunic 399:-. En vit blus är ett måste i garderoben. Jag gillar tofsarna dessutom!

Vilka är dina favoriter?

CC Fashion Fair
den 24 mars 2014

Nu var det alldeles för länge sedan vi uppdaterade vår blogg. Time flies när man har roligt, eller hmm.. rättare sagt när man har fullt upp :) Förutom det har jag varit sjukskriven för ett dåligt knä. Men nu är vi tillbaka!

Sedan sist har det hänt massa roligt. Vi har levererat ut sommarnyheterna, inspireras av den nya katalogen här. Lördagen den 15 mars var det dags för vår CC Fashion Fair på huvudkontoret i Borås. Vi hade besöksrekord av så många härliga återförsäljare. Tack för att ni kom hit och förgyllde vår dag! <3

Vi jobbar också med höstkollektionen, snart ska det ut och plåtas. Jag säger bara en sak, ni vill inte missa höstplaggen. SÅ mycket fint. Vi har även gjort klart vårt CC Showroom, bilder kommer inom kort.

Nedan finns ett bildregn från CC Fashion Fair.

Ha en fin tisdag! <3

Fettisdagen
den 4 mars 2014

Ni unnar väl er en god semla idag? Det blev semla till frukost för vår del i morse, Borås godaste dessutom. Mums! Ni får även en sneak peek på vårt nya CC Showroom som vi håller på att fixa i ordning med just nu. Nytt golv och nya zebra-stolar. Hoppas ni gillar!

Ha en fin tisdag <3

 Första ... Föregående 4 5 6 7 8 Nästa