Välkommen till Capri Collection!

VI SÖKER ADMINISTRATIVT SERVICEPROFFS

Är du vår nya stjärna?

Vi behöver en pigg och flexibel person som är duktig på att bokföra och som även är superbra på kommunikation via mail då denna person också är den som tar hand om våra kunder på bästa sätt. Vi erbjuder en deltidstjänst med en unik inblick i ett litet kreativt modeföretag.

Företaget
Vi är ett litet och härligt sammansvetsat gäng som älskar att jobba med mode. Vi håller till i coola moderna fabrikslokaler med en fantastisk utsikt över centrala Borås. En miljö som andas mode och design. Vi är grossister och säljer till butiker i Sverige, Norge, Finland och Holland. Allt design skapas av oss på huvudkontoret i Borås. För mer information om företaget, scrolla längst ned på sidan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara kundansvarig och ha kontakt med våra retailers i Sverige, Norge, Finland och Holland. Du kommer även att ha kontakt med våra säljare och webbkunder via mail och telefon. Du kommer att få ta hand om företagets bokföring. Även order- och fakturahantering, ta anteckningar vid interna möten och även fungera som administrativ assistent till företagets VD.
Du kommer att vara behjälplig till både designavdelningen och lageravdelningen vid behov. Helt enkelt mångsidiga uppgifter och behjälplig till det allra mesta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund på gymnasienivå eller högskolenivå.  Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du ska ha datorvana och ha kunskaper inom bokföring. Erfarenheter inom bokföring är ett krav och tidigare användning av VISMA är meriterande. Gillar du mode är det ett plus i kanten också J

Du ska tycka om att jobba i team och ha lätt för att samarbeta. Du måste ha en god social förmåga då arbetet innebär många kontakter med externa kunder och vår egen personal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du kan arbeta självständigt, är prestigelös och noggrann, kommunikativ, serviceinriktad och engagerad samt tycka om att ta eget ansvar. Att du har en förmåga att bidra till en god gemenskap i en positiv och utvecklande atmosfär. Tempot är högt, så vi behöver dig som är snabb och flink.

Arbetstid/varaktighet
Anställningen är en tillsvidaretjänst på 50% deltid, men möjlighet till mer finns.

Tillträde
Feb-Mars 2020

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till [email protected]
Så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer, dock senast den 18:e januari 2020

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du vill vara en del av vårt gäng!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vill du veta mer Capri Collection?
Kul att vi fångat ditt intresse och att du vill läsa lite mer om oss.

Capri Collection startades 1993 av Ulf och Anna Högfeldt som ett litet familjeföretag. Idag har vi många härliga kunder och medarbetare som jobbar med Capri Collection i fyra länder.

Vår vision är att vara en inspirerande partner för små och medelstora företag där vi tillsammans gör varandra starkare på alla våra marknader där vi är verksamma.

Vi finns med både kontor och lager i textilstaden Borås. Vår strävan är att alltid ha en personlig kontakt med våra kunder och drivkraften ligger i utmaningen att designa kläder som gör din vardag smidigare, enklare och bekvämare. Rätt klädd, trygg och snygg, innefrån och ut.

Vi vet att det krävs starka skäl för att byta leverantör av kläder. Därför växer smidiga Capri Collection i tuffa tider. Klicka här så får du mer info kring vilka fördelar vi erbjuder när du väljer att köpa in våra artiklar till din butik.

Vill du handla direkt i vår webshop? Klicka här så kommer du till webshopen eller klicka här för att få mer information kring vad som gäller när du handlar i vår webshop.

Vill du veta din närmaste återförsäljare - maila [email protected]

Du är alltid välkommen att kontakta oss för personlig service eller om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Klicka här och skriv in dina uppgifter så återkommer vi så snart vi kan med svar till dig.


Vi som jobbar på CC

Ulf Högfeldt
Ägare/VD
[email protected] 

Anna Högfeldt
Ägare/Designchef
[email protected] 
Maria Olsson
Design- och Inköpsassistent, 
[email protected] 
Tony Lind
Administration/Lageransvarig
033-21 15 70
[email protected]
Sanna Karlsson
Design- och Inköpsassistent, 
Webb- och Marknadsansvarig 
033-21 15 70
[email protected] 
Jessica Borgström
Sales Manager
0700-00 13 68
[email protected]
Anna Persson
Sales Manager 
0700-00 13 67 
[email protected]
Merja Pesonen
Sales Manager Finland+358 400 502 [email protected]
Tove Anderdal Aaberg Sales Manager Norge+47 455 07 [email protected] Sigrid Kilp
Sales Manager Estonia
+358 442 114 103
[email protected]